Namescope korusinetit

”OBAMA” 3D Oraakkeli sinetti maakoostumuksineen. Se on leikattu suoraan pronssikautisesta maanviljelypinnasta

Namescope Korusinetit muodostuvat Namescope Pelissä, jota voidaan Adoben Flash Standalone Playerilla.

Pelilauta ja kirjaimet on leikattu pronssikautisesta aavikkoviljelmästä. Historiaperustaiset pelit ovat ajattomia ja sisältävät ikiaikaisia mystistä tietoa, joka kiehtoo ihmisiä vuosikymmenestä toiseen.

   
 Nameskooppi pelilauta ja maat (klikkaa isommaksi)  Oraakkeli Sinetti “Clinton”

Jos sinulla on jokin NIMI tai SANA mielessäsi, niin Nameskooppi muuntaa sen Oraakkeli Sinetiksi. Se tarjoaa virikkeitä ajatuksillesi, sillä sinetti kertoo paljonko nimessä/sanassa on rikkautta, rakkautta, rohkeutta jne. Sinetit jakautuvat sataan ryhmään. Niitä voidaan hyödyntää henk. koht. logoina, koruina tms.

Pelin valikoista voidaan tehdä sinettejä myös rokki- ja elokuvastaroille. Välillä voi hypätä pelin kautta kuuntelemaan musaa tai selaamaan leffatähtien sivuja tai siirtyä huipputuotteiden ikkunaostoksille. Peli häivyttää jyrkän rajan milloin pelataan milloin selataan. Nettiselaimella pelattava pikapaussipeli tarjoaa viihdehetkiä myös sellaisille ihmisille, jotka eivät yleensä edes pelaa pelejä.

Oraakkeli Sinettejä (klikkaa isommaksi)

Namescope on ajaton, lisäksi sen vahvuus on potentiaalisten oheistuotteiden runsaus. Sinettien ja klassisten korukuvioiden kombinaatioita on tuhansia. Sinetit soveltuvat julkkisten fanituotteiksi (katso esim. Madonna, Gaga jne). Maasinettien esim. Italia, USA, yms. sinettikorujen kysyntä voi nousta jopa miljooniin. Peli toimii myös sisäänheittäjänä satojen huippubrändien nettisivuille.

Tehtävänä on pelin ja korusinettien lanseeraus. Merkittävän yhteistyökumppanin löytäminen olisi toivottavaa.

Nykyisin netistä voi jo ladata tietokoneohjatuille ompelukoneille monia viihteellisiä kuvia arkielämästä juhliin. Useimmiten nimikointiin käytetään monogrammeja eli nimikirjainsommitelmia. Niillä pystytään tekemään tavanomaisista tekstiileistä persoonallisia lahjatavaroita monenlaisiin surprise-kekkereihin.

Asusteisiin kirjaillut Nameskooppisinetit tuovat uuden jännittävän lisävaihtoehdon, sillä sinetistä henkilön nimeä joutuu leikkisästi arvuuttelemaan, lisäksi kuvio sisältää maarakenteen ja Nameskooppi ryhmän sekä mielikuvat sisäisen sankarin seikkailuista.

Nykyisin lähes jokainen ihminen tietää horoskooppiryhmänsä. Tavoitteena on, että 5 vuoden sisällä vähintään joka toinen ihminen tietää oman Nameskooppiryhmänsä.

Katso lisää: www.namescope.com

Seuraavaan artikkeliin: ”Molten images” elokuvahanke

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.